Φροντίδα Α.Μ.Ε.Α.

Αρχική - - Φροντίδα Α.Μ.Ε.Α.
ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΜΕΑ

Μία διαφορετική ομάδα ανθρώπων είναι τα ατόμα με ειδικές ανάγκες (AMEA).Τα άτομα αυτά χρειάζονται ειδική μέριμνα και μεγάλη υπομονή. Το γραφείο εύρεσης εργασίας μας είναι ευαισθητοποιημένο στα άτομα με ειδικές ανάγκες και γι’ αυτό τον λόγο μπορεί να σας παρέχει προσωπικό υπεύθυνο και εργατικό για τη φροντίδα τους. Σας προτείνουμε άτομα που έχουμε αξιολογήσει και επιλέξει με βάση την ευγένεια και τη στοργή που έχουν ήδη επιδείξει σε προηγούμενες εργασίες. Μπορεί να είναι διαφορετικοί αλλά ως άνθρωποι είμαστε όλοι ίσοι. Για το λόγο αυτό, διαθέτουμε εργαζομένους που μετά από συγκεκριμένες συμβουλές, υποδείξεις και από τη πλευρά μας, είναι έτοιμοι και έμπειροι να φροντίσουν τα δικά σας άτομα με ειδικές ανάγκες και αναπηρία. Με τα άτομα αυτά οι εργαζόμενοι πρέπει να είναι ευγενικοί και αγαπητοί διότι οι δραστηριότητες της ειδικής αυτής κατηγορίας είναι περιορισμένες και εντελώς διαφορετικές με αυτές των άλλων ανθρώπων.

Επιπλέον, οι εργαζόμενοι που σας προσφέρουμε για τις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζετε είναι πολύ ευγενικοί και εχέμυθοι για να σας εξυπηρετήσουν και με λοιπές εργασίες σας εντός και εκτός σπιτιού, όπως καθαρισμό των ρούχων, καθαριότητα και τακτοποίηση του σπιτιού και οποιαδήποτε ψώνια για το σπίτι σας από το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς σας, χωρίς βέβαια να παραμελήσουν ποτέ τον άνθρωπο που έχουν υπό την επίβλεψή τους. Η ευγένεια και η εχεμύθεια που τους διακρίνει θα αποτελέσει και τον κύριο λόγο για την ικανοποίησή σας.

 

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΜΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΒΙΟΣ

Τα ΑΜΕΑ αποτελούν ειδική κατηγορία, γι αυτό τα άτομα που διαθέτουμε έχουν μεγάλη εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα και είναι έτοιμα να θέσουν σε πράξη τη γνώση που διαθέτουν. Με ευγένεια και χαμόγελο, θα φροντίσουν τον άνθρωπό σας και θα μεριμνήσουν για τις ανάγκες τους δείχνοντας στοργή και υπομονή.

Share