ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΒΙΟΣ-ΑΙΟΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Τo Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας ΑΒΙΟΣ-ΑΙΟΛΟΣ που εδρεύει στην Αθήνα, στην οδό Χαλκοκονδύλη 9, στον έκτο όροφο, δίπλα στην πλατεία Κάνιγγος, (Τηλέφωνο Αθηνών: 2103837005 – Τηλέφωνο Πελοπονήσσου:2626022644) κατέχει ΝΟΜΙΜΗ άδεια από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με αριθμό 30501. Ιδιοκτήτης ο Κωνσταντίνος Σμυρνής, απόστρατος Α/κος της Ελληνικής Αστυνομίας με τριάντα χρόνια υπηρεσία στην προστασία του πολίτη. Ο κύριος Σμυρνής είναι επίσης Πρόεδρος και μέλος από της ιδρύσεώς του Πανελληνίου Συλλόγου Ιδιωτικών Γραφείων Ευρέσεως-συμβούλων Εργασίας.

Επιτρέψτε μου να σας γράψω λίγα λόγια για μένα.

Είμαι πρόεδρος του Διοικητικού συμβουλίου του Πανελληνίου Συλλόγου Ιδιωτικών Γραφείων Ευρέσεως Εργασίας (Π.Σ.Ι.Γ.Ε.Ε.), από ιδρυτικό μέλος του συλλόγου, ενώ επίσης έχω διατελέσει αντιπρόεδρος και γενικός γραμματέας του ίδιου συλλόγου. Είναι, ίσως, περιττό να επισημάνω την αγαστή σχέση συνεργασίας με τους ιδιοκτήτες άλλων νόμιμων ιδιωτικών γραφείων ευρέσεως εργασίας. Επιπροσθέτως, ως ενεργός πολίτης, με βαθιά αγάπη στον Άνθρωπο και τον πολιτισμό, συμμετέχω ενεργά στα πολιτιστικά δρώμενα από τα νεανικά μου χρόνια. Σήμερα, είμαι πρόεδρος του Διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Επαρχίας Ολυμπίας “Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΟΔΟΣ” και επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου Αποδήμων Λυνιστιάνων “Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ”, στον οποίο σύλλογο διετέλεσα επί σειρά ετών αντιπρόεδρος και πρόεδρος. Ακόμη έχω διατελέσει μέλος στο Διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας. Τέλος, υπήρξα εθελοντής αιμοδότης, έως ότου το όριο ηλικίας με σταμάτησε από αυτή την σημαντική προσφορά ζωής, στον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Θα σας εξηγήσω παρακάτω το αντικείμενο των γραφείων ΑΒΙΟΣ-ΑΙΟΛΟΣ και τον τρόπο που λειτουργούμε.

0
Χρόνια δίπλα σας

-Γραφεία Ευρέσεως Εργασίας ΑΒΙΟΣ-ΑΙΟΛΟΣ , παρέχουν τις υπηρεσίες τους στο Πανελλήνιο, δηλαδή τόσο στην Αθήνα, όσο και στην περιφέρεια όπως Αττική, Πειραιά, Κηφισιά, Μαρούσι, Χαλάνδρι, Περιστέρι Τρίπολη, Σπάρτη, Χαλκίδα, Κόρινθο, Κιάτο, Ξυλόκαστρο, Θήβα, Λειβαδιά, Λαμία, Χανιά, Ηράκλειο, Άμφισσα, Βόλο, Καλαμάτα.

– Όταν απευθύνεται σε μας κάποιο μεμονωμένο άτομο, μια οικογένεια ή μια επιχείρηση που αναζητά εργαζομένους, του προτείνουμε υποψήφιο εργαζόμενο.

– Όταν ο εργοδότης είναι να προσλάβει τον εργαζόμενο, υπογράφει με το γραφείο γραπτή εγγύηση και το γραφείο εκδίδει τα νόμιμα φορολογικά παραστατικά(απόδειξη παροχής υπηρεσιών, που αποδίδει στο κράτος ΦΠΑ)

– Όταν απευθύνεται σε μας εργαζόμενος-η που αναζητά εργασία, του προτείνουμε υποψήφιο εργοδότη, σύμφωνα με την αίτησή του, δηλαδή σύμφωνα με τα προσόντα και τις γνώσεις του.

– Επιπλέον, ως γραφείο ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, παρέχουμε συμβουλές εργασίας στους εργαζόμενους, διοργανώνοντας εκπαιδευτικές ημερίδες πάνω σε θέματα κυρίως φροντίδας ηλικιωμένων, ατόμων με ειδικές ανάγκες, παιδιών και ασθενών, με ομιλητές ιατρό και νοσηλεύτρια, που προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους. Εκπαιδεύουμε, επίσης, ξενοδοχοϋπαλλήλους για θέματα καθαριότητας και συμπεριφοράς, αλλά και κάθε εργαζόμενο, είτε είναι αγρότης ή κτηνοτρόφος, είτε είναι καθαρίστρια, καμαριέρα ή μαγείρισσα κλπ. στην ευπρεπή ένδυση και εξωτερική εμφάνιση και στην ευγενική συμπεριφορά (savoirvivre). Γιατί η γνώση είναι δύναμη και ο εκπαιδευμένος εργαζόμενος είναι ανταγωνιστικός, συνεπώς περιζήτητος μπορείτε να δείτε περισσότερα στα βίντεο μας.

Η πολυετής ενασχόλησή μου στο χώρο εργασίας, σε συνδυασμό με το προηγούμενο επάγγελμά μου που 30 χρόνια υπηρέτησα στην Ελληνική Αστυνομία, μου δίνουν τη δυνατότητα να ακούω με προσήνεια την ανάγκη και να προστρέχω με προθυμία, καθώς και την εμπειρία να ελέγχω, τονίζω ότι ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΛΕΓΧΩ, με απόλυτη εχεμύθεια, μέσα στα όρια που θέτει ο νόμος προστασίας προσωπικών δεδομένων, το ιστορικό των εργαζομένων που προσέρχονται στο γραφείο για εύρεση εργασίας, ώστε οι εργοδότες-πελάτες να νιώθουν και να είναι ασφαλείς και, με το αλάθητο αισθητήριο που λέγεται ότι διαθέτω, να επιλέγω με αντικειμενικότητα τον αντιπροσωπευτικότερο εργαζόμενο. . Όταν βάζει κάποιος τον πήχη ψηλά στις απαιτήσεις του, θα είναι και απόλυτος και αυστηρός, αυστηρός στην τήρηση της νομιμότητας, αυστηρός στην τήρηση των ορίων που έχει θέσει. Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου και στους συνεργάτες μου άγνοια, απροθυμία, αλαζονεία ή απρέπεια. Γι’ αυτό και η σχέση του γραφείου με τους εργοδότες-πελάτες δεν τελειώνει στη σύναψη  της γραπτής εγγύησης. Υπάρχει συχνή επικοινωνία, με μηνύματα και ευχές για τις γιορτές τους ή τα σημαντικά γεγονότα της ζωής τους ή με κοινωνικές εκδηλώσεις που διοργανώνουμε στο χώρο του γραφείου. Ίσως, γι’ αυτό το λόγο παρατηρείται πελάτες να συστήνουν το γραφείο σε άλλους νέους πελάτες, συγγενείς, φίλους, γείτονες, συναδέλφους κλπ.

Συνεργάτες μου

Το προσωπικό που αποτελεί τα Γραφεία Ευρέσεως Εργασίας ΑΒΙΟΣ-ΑΙΟΛΟΣ είναι επιμελώς επιλεγμένο, με ευπρέπεια στην ένδυση και τη συμπεριφορά, με επιστημονική κατάρτιση και αντιληπτικότητα.

  1. ΔΟΥΚΑ ΜΑΡΙΑ ΗΩΣ, η Διευθύντρια του γραφείου μας, είναι πτυχιούχος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας καθώς και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνική Θεωρία και Πολιτική Φιλοσοφία. Οι σπουδές της ξεκίνησαν και ολοκληρώθηκαν στο Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών επιστημών. Διαθέτει διπλωματική έρευνα πάνω στις μορφές εργασίας από τον 19ο αιώνα και έπειτα και πτυχία στα αγγλικά και στα γαλλικά.
  2. PEPA DELIGROZEVA,η υπάλληλος-υπεύθυνης γραμματειακής υποστήριξης, εκ Βουλγαρίας, με γνώση και της Ρωσικής γλώσσας, για να μπορεί να συνεννοείται αμεσότερα με την πλειονότητα των εργαζομένων που προέρχονται από τα παραπάνω κράτη.
  3. ΚΑΤΣΙΓΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, πτυχιούχος της κρατικής σχολής εμποροπλοιάρχων, αγγλόφωνος και λατινόφωνος.

Επικοινωνία

– Το προσωπικό από τα Γραφεία Ευρέσεως Εργασίας ΑΒΙΟΣ-ΑΙΟΛΟΣ κι εγώ προσωπικά βρισκόμαστε τηλεφωνικώς στη διάθεσή σας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ, στους αριθμούς: 210 3837005, 2105200094 και για την Πελοπόννησο 2626022644.

– Το γραφείο είναι ανοικτό από Δευτέρα έως Παρασκευή ώρα 10.00-17.00 και το Σάββατο ώρα 10.00-14.00.

– Αν θέλετε να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά μαζί μας, θα μας βρείτε στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: smyrnis@otenet.gr ή και smyrnis@abios.gr.

– Τέλος, θα μας βρείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο facebook  ως: Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας Άβιος.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Επικοινωνήστε μαζί μας