Φροντίδα παιδιών

Αρχική - - Φροντίδα παιδιών

BABYSITTER ή ΝΤΑΝΤΑ ή ΦΡΟΝΤΙΣΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ

Babysitter είναι το άτομο που φροντίζει το ή τα παιδιά και κατ’ επέκταση το σπίτι, συνήθως όταν οι γονείς είναι εκτός σπιτιού, με αμοιβή. Την σημερινή εποχή, οι κανόνες της εργασίας απαιτούν πολύωρη απουσία από το σπίτι, συχνά οι συγγενείς αδυνατούν ή δεν υπάρχουν για να αναλάβουν τη φύλαξη των παιδιών, αλλά και ο καθένας χρειάζεται και λίγο χρόνο για τον εαυτό του, συνεπώς, η επιλογή babysitter είναι η μοναδική λύση.

Η επιλογή του κατάλληλου ανθρώπου που θα έχει την ευθύνη για τα παιδιά σας και για το σπίτι σας, είναι πολύ σημαντική. Το Γραφείο ευρέσεως εργασίας ΑΒΙΟΣ, Χαλκοκονδύλη 9 Αθήνα, μπορεί να σας συστήσει να προσλάβετε την κατάλληλη φροντίστρια, εσωτερική ή εξωτερική.

Η σωστή εμφάνιση (κομμένα νύχια, μαζεμένα μαλλιά, όχι έντονα αρώματα, άνετα ρούχα και χαμηλά παπούτσια κλπ), η συνέπεια, η ευγένεια, ο σεβασμός, η ευπρέπεια και η κατάλληλη συμπεριφορά για παιδιά, η φαντασία στη δημιουργική απασχόληση και η προσαρμοστικότητα, η πειθαρχία σύμφωνα, βέβαια, με τα όρια που θέτουν οι γονείς, η ειλικρίνεια, η ικανότητα επικοινωνίας και η λήψη πρωτοβουλιών, μέσα στα προκαθορισμένα από τους γονείς όρια, και προπάντων το χαμόγελο και η θετική διάθεση, είναι κάποια από τα προσόντα που αναζητώ, εγώ προσωπικά, με τη βοήθεια συνεργάτη κοινωνιολόγου ή ψυχολόγου, στην εργαζόμενη που θα επιλέξω να σας στείλω για νταντά στο σπίτι σας. Κάθε συμπεριφορά που χαρακτηρίζεται από αντιεπαγγελματισμό και προχειρότητα, απορρίπτεται από το γραφείο μας.  Εννοείται ότι στο γραφείο μου, στο αρχείο μου, διατηρώ τα πλήρη στοιχεία του εργαζόμενου ατόμου και τις συστάσεις του από προηγούμενους εργοδότες.

Στα σεμινάρια που οργανώνει το γραφείο ΑΒΙΟΣ με ειδικούς επιστήμονες, νοσηλεύτρια, γιατρό, ψυχολόγο, εμπλουτίζονται οι γνώσεις τους στον τομέα της υγιεινής και των πρώτων βοηθειών. Κάποιες από τις φροντίστριες παιδιών που σας προτείνω μπορεί να έχουν και παιδαγωγικές γνώσεις, οι περισσότερες μιλούν και αγγλικά, αρκετές και γαλλικά και όλες έχουν γνώσεις και ικανότητες μαγειρικής και, φυσικά, όλες, μπορούν να διεκπεραιώσουν τις δουλειές του σπιτιού.

Στο γραφείο ευρέσεως εργασίας ΑΒΙΟΣ δίνουμε σημασία στη λεπτομέρεια και προωθούμε την συνεχιζόμενη εκπαίδευση, γιατί αυτά κάνουν τη διαφορά. Αν έχετε, λοιπόν, τα κατάλληλα προσόντα και την επιθυμία να εργαστείτε φροντίζοντας παιδιά κι ένα σπίτι, ελάτε στη Χαλκοκονδύλη 9, στον 6ο όροφο, να σας στείλουμε σε καλή και προσοδοφόρα δουλειά.

Share