Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Αρχική - - Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Κατανοούμε τις προκλήσεις του περιβάλλοντος και τη σημασία του να ανταποκρίνεσαι στις ανάγκες της αγοράς με την απαιτούμενη ταχύτητα

Το Άβιος είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμο να σας προτείνει τις καταλληλότερες λύσεις στα καθημερινά προβλήματά σας με σοβαρότητα και σύνεση. Το γραφείο μας διαθέτει σοβαρά και έμπειρα άτομα ειδικά καταρτισμένα, τα οποία θα είναι υπεύθυνα για την σωστή εικόνα προς τους πελάτες μας.

Καθημερινά γνωρίζουμε υποψήφιους συνεργάτες και σχεδόν κανείς στην αρχή δεν θεωρεί σωστό την συμβουλευτική υπηρεσία που παρέχουμε. Εμείς όμως δίνουμε πολύ βάρος σε αυτή την κατηγορία γιατί αυτή είναι και η εικόνα του γραφείου μας προς τα έξω.

Οι συνεργάτες  μας είναι εκπαιδευμένοι και διαθέτουν  όλες τις απαραίτητες συστάσεις και πιστοποιητικά.

Πιστοποιητικά που το προσωπικό μας ζητάει και ελέγχει επιμελώς και αδιακρίτως.

Επιλέγοντας προσωπικό από το γραφείο μας μπορείτε να είστε ήσυχοι και  σίγουροι για την τάξη στον προσωπικό σας χώρο.

Στο γραφείο μας γίνονται πολλά επιμορφωτικά σεμινάρια για τους συνεργάτες του με σκοπό την σωστή ενημέρωση, εκμάθηση και κατεύθυνση τους.

Είναι πολύ σημαντικό για το γραφείο μας να δώσει στους συνεργάτες του τα απαραίτητα εφόδια ώστε μετά εκείνοι να δώσουν την καλύτερη εικόνα προς τους πελάτες τους.

Οι συνεργάτες μας  είναι  συνέχεια δίπλα στον άνθρωπο που θα έρθει σε εμάς να ζητήσει εργασία.

Από το γραφείο μας διοργανώνονται επίσης επιμορφωτικά σεμινάρια και για τους εργαζομένους που παίρνουν δουλειά από το γραφείο μας. Αυτά τα σεμινάρια έχουν ως αντικείμενο: την άνοια, την περιποίηση ηλικιωμένων ατόμων, φροντίδα Α.Μ.Ε.Α., κ.λ.π.

Στο γραφείο Άβιος λαμβάνουμε πάντα υπ’ όψιν μας την γνώμη του πελάτη μας, είμαστε ανοιχτοί σε κάθε καλό λόγο ή οποιοδήποτε παράπονο και με την σειρά μας εμείς θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε όλοι οι πελάτες μας να είναι ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας.

 

Οι σημερινές συνθήκες μας έχουν κάνει να μην έχουμε εμπιστοσύνη στον άνθρωπο που θα βάλουμε στο σπίτι μας ή ακόμη που θα εμπιστευτούμε την υγεία του αγαπημένου μας προσώπου.

Ακριβώς αυτό είναι το σημείο όπου το γραφείο ευρέσεως εργασίας Άβιος έρχεται να σας εξασφαλίσει ότι μέσα από τους συνεργάτες του, θα σας προτείνει άτομο  όπου θα μπορείτε να είστε ήσυχοι.

Στο γραφείο μας μπορείτε επίσης να επιλέξετε επαγγελματίες καθαριστές για την οικία σας καθώς και μια σειρά από επαγγελματίες οι οποίοι είναι πρόθυμοι να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Στο γραφείο μας λειτουργεί και τμήμα παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους εργοδότες.

Για τους μεν εργαζόμενους παρέχουμε συμβουλές και ενημέρωση για τη σύνταξη του βιογραφικού σημειώματος για την αγορά εργασίας στους κλάδους που ενδιαφέρονται, για τις τρέχουσες συνθήκες του κλάδου που εργάζονται (ή πρόκειται να απασχοληθούν), καθώς και ενημέρωση για την εν γένει καλή συμπεριφορά τους.

Στους εργοδότες δε παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες ως προς την αναζήτηση εργαζομένων, καθώς οι συμβουλές μας είναι χρήσιμες και αποτελούν τη βάση για την ορθή επιλογή του προσωπικού χωρίς να περιορίζονται μόνο εκεί.

Share