Οικιακοί Βοηθοί

Αρχική - - Οικιακοί Βοηθοί

Το Γραφείο ευρέσεως εργασίας ΑΒΙΟΣ, Χαλκοκονδύλη 9 Αθήνα, μπορεί να σας συστήσει να προσλάβετε οικιακές βοηθούς.

Η οικιακή βοηθός είναι το άτομο, το οποίο βοηθάει στις εργασίες του νοικοκυριού σ’ ένα σπίτι. Ένα σπίτι χρειάζεται καθημερινή φροντίδα, υγιεινή, καθαριότητα και τάξη, για να μπορεί να είναι ζεστό και λειτουργικό για όλη την οικογένεια. Ιδιαίτερα σήμερα, με τις αυξημένες ώρες εργασίας των ανθρώπων, η «νοικοκυρά» έχει ανάγκη από βοήθεια. Χρειάζεστε, λοιπόν, άτομο για το καθάρισμα του σπιτιού, την προετοιμασία του φαγητού, το πλύσιμο και το σιδέρωμα των ρούχων κλπ. Το γραφείο μας σας προτείνει να προσλάβετε άτομο με ευγένεια, πρόθυμο, επιδέξιο, οργανωτικό, ήρεμο και συνεπές. Ένα άτομο γρήγορο στη δουλειά του, προσεκτικό, αποτελεσματικό, διακριτικό, εχέμυθο και έντιμο. Ιδιαίτερα αν στο σπίτι ζουν μικρά παιδιά ή ηλικιωμένοι άνθρωποι.

Η οικιακή βοηθός πρέπει να έχει χαρακτήρα και για την επιλογή του κατάλληλου ατόμου επιμελούμαι εγώ προσωπικά, και ειδικοί επιστήμονες, κοινωνιολόγος ή ψυχολόγος, εκτιμούν την προσωπικότητά τους και, μέσα από συμβουλευτικά σεμινάρια, μαζί με τα σεμινάρια υγιεινής από νοσηλεύτρια ή γιατρό, οι εργαζόμενοί μας αποκτούν ειδικές γνώσεις και γίνονται καλύτεροι στη δουλειά τους.

 Στο γραφείο ευρέσεως εργασίας ΑΒΙΟΣ λαμβάνουμε υπ’ όψιν μας πάντα την γνώμη του πελάτη μας, είμαστε ανοιχτοί σε κάθε καλό λόγο ή οποιοδήποτε παράπονο και με την σειρά μας εμείς κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, ώστε όλοι οι πελάτες μας να είναι ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας.

Στο γραφείο μας μπορείτε, επίσης, να επιλέξετε καθαριστές-καθαρίστριες για την οικία σας καθώς και μια σειρά από οικιακό προσωπικό, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

 

 

Share