Καθαρίστριες

Αρχική - - Καθαρίστριες

Καθαρίστριες είναι οι εργαζόμενες εκείνες που απασχολούνται κατά βάση με την καθαριότητα εντός του σπιτιού. Είναι υπεύθυνες για το καθαρισμό και τη πλήρη τάξη που αφορά το σπίτι, πάντα σε συνεννόηση με το πρόγραμμα του εργοδότη τους και οφείλουν να είναι πάντα υπάκουες και συνεπείς στη δουλειά τους.

Για το σπίτι σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα τις καθαρίστριες που σας παρέχουμε, οι οποίες είναι πολύ εργατικές και σοβαρές στη δουλειά τους. Επιπλέον, το προσωπικό αυτό είναι ειλικρινές, ευγενέστατο και άψογο στην εργασία του. Όλες περνάνε κάτω από την επίβλεψη μας, με τις καλύτερες συστάσεις και για το λόγο αυτό θα νιώθετε ασφαλείς. Οι καθαρίστριες αυτές χωρίζονται σε δυο κατηγορίες: μπορεί να είναι εξωτερικές ή εσωτερικές. Όταν λέμε εξωτερικές εννοούμε ότι έρχονται για συγκεκριμένες ώρες, τις οποίες έχουν συμφωνήσει με τον εργοδότη, και απασχολούνται μέσα στο χώρο του επιστρέφοντας μετά στο σπίτι τους. Αντίθετα εσωτερικές, αν και λιγότερο σύνηθες, είναι οι καθαρίστριες που μένουν μέσα στο σπίτι του εργοδότη. Σε αυτή την περίπτωση ο εργοδότης, πέρα από τη στέγη, της προσφέρει και φαγητό όντας πλέον και αυτή σαν ένα νέο μέλος στην οικογένεια. Κύριο μέλημά τους είναι η καθαριότητα του σπιτιού. Πιο συγκεκριμένα απασχολούνται στην καθαριότητα των τζαμιών μέσα και έξω από το σπίτι, το σφουγγάρισμα και το σκούπισμα όλων των χώρων του σπιτιού, όπως σαλόνι, μπάνιο, υπνοδωμάτια αλλά και μπαλκόνια, βεράντες ή κήπους. Επίσης, οι καθαρίστριες είναι υπεύθυνες για την καθαριότητα των ρούχων, το σιδέρωμά τους αλλά και άλλες δουλειές όπως το ξεσκόνισμα, το μαγείρεμα και τα ψώνια, πάντα σε συνεννόηση και οδηγίες από τον εργοδότη τους.

Επιπλέον, η ανάθεση εξωτερικών εργασιών που αφορούν την οικία είναι σύνηθες φαινόμενο που γίνεται πάντα σε συνεννόηση με τον εργοδότη. Γενικότερα, οι καθαρίστριες μας είναι σε θέση να σας ξεκουράσουν και να σας βοηθήσουν να έχετε το σπίτι σας σε μία τάξη. Με χαμόγελο και ευγένεια, πάντα πρόθυμες, δεν θα δυσανασχετήσουν ποτέ και θα σπεύσουν να σας ενισχύσουν σε ό,τι τις χρειαστείτε. Η εχεμύθεια που τις διέπει θα σας κάνει να νιώθετε ασφάλεια ακόμα και όταν λείπετε από το σπίτι, γνωρίζοντας το άτομο που έχετε αφήσει πίσω σας.

 

Καθαρίστριες από το Γραφείο ΑΒΙΟΣ

Άτομα υπεύθυνα, όπως οι Καθαρίστριες, θα σας βοηθήσουν στο να κρατάτε την τάξη στο σπίτι σας και να βάλετε σε μια σειρά τις εργασίες που έχετε να κάνετε σ’ αυτό. Η προθυμότητα τους να σας βοηθήσουν σε ότι έχει να κάνει με το σπίτι θα σας εκπλήξει.

Οι σημερινές συνθήκες μας έχουν κάνει να μην έχουμε εμπιστοσύνη στον άνθρωπο που θα βάλουμε στο σπίτι μας ή ακόμη που θα εμπιστευτούμε την υγεία του αγαπημένου μας προσώπου.

Ακριβώς αυτό είναι το σημείο όπου το γραφείο ευρέσεως εργασίας Άβιος έρχεται να σας εξασφαλίσει ότι μέσα από τους συνεργάτες του, θα σας προτείνει άτομο  όπου θα μπορείτε να είστε ήσυχοι.

Στο γραφείο μας μπορείτε επίσης να επιλέξετε επαγγελματίες καθαριστές για την οικία σας καθώς και μια σειρά από επαγγελματίες οι οποίοι είναι πρόθυμοι να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

 

 

Share