Γηροκόμοι

Αρχική - - Γηροκόμοι

 Το γραφείο ευρέσεως εργασίας ΑΒΙΟΣ-ΑΙΟΛΟΣ, Χαλκοκονδύλη 9, Αθήνα, προσφέρει ολοκληρωμένη και αξιόπιστη λύση στο θέμα της εύρεσης ατόμων που θα περιθάλψουν με συνέπεια και εμπιστοσύνη τα αγαπημένα σας πρόσωπα φροντιστές ηλικιωμένων (γηροκόμοι).

Οι φροντιστές ηλικιωμένων που σας προτείνουμε, διαθέτουν εξακριβωμένα, πολυετή εμπειρία στην φροντίδα και περίθαλψη ηλικιωμένων ατόμων, παρέχοντας κατ’οίκον υπηρεσίες, με στόχο ένα κλίμα ασφάλειας στους ίδιους, αλλά και στους οικείους τους, που τους νοιάζονται.

Καταγράφοντας εγώ ο ίδιος τις ανάγκες του καθενός ηλικιωμένου της σύγχρονης εποχής, επιλέγω, με τους συνεργάτες μου στο γραφείο, το πιο εξειδικευμένο άτομο, απόλυτα διαμορφωμένο στις απαιτήσεις της φροντίδας του συγκεκριμένου ηλικιωμένου.

Η γνώση μου από την 30ετή υπηρεσία μου στην Ελληνική Αστυνομία, αλλά και η επίσης πολυετής εμπειρία μου στο χώρο της εργασίας, θεωρώ ότι καθιστούν το γραφείο ευρέσεως εργασίας ΑΒΙΟΣ μοναδικό στην αγορά στην επίτευξη του στόχου των εξειδικευμένων και ασφαλών υπηρεσιών.

Θέλω, οι γονείς μας, οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας, να απολαμβάνουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του 21ου αιώνα.

Σ’ αυτό συμβάλλουν και τα επιμορφωτικά σεμινάρια που εγώ ο ίδιος παρακολουθώ, αλλά και οι εκπαιδευτικές ημερίδες που διοργανώνουμε στο γραφείο και παρακολουθούν οι εργαζόμενοί μας από ειδικούς επιστήμονες, γιατρό, νοσηλεύτρια, κοινωνιολόγο.

Αναλυτικά, οι γηροκόμοι παρέχουν τις παρακάτω υπηρεσίες:

-οικιακές εργασίες (ψώνια, μαγειρική, πλύσιμο, σιδέρωμα, καθάρισμα κλπ)

-προσωπική φροντίδα ηλικιωμένων (μπάνιο, ντύσιμο, τάισμα, κόψιμο νυχιών, βοήθεια στην τουαλέτα, καλλωπισμό κλπ)

-χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής και παρακολούθηση ζωτικών λειτουργιών (διούρηση, αφόδευση, πίεση, σάκχαρο κλπ.), ανάλογα με τις ανάγκες και τις οδηγίες του γιατρού

-συντροφικότητα.

Γηρατειά δεν σημαίνει απαραίτητα εξάρτηση και αδυναμία αυτονομίας. Όμως, με την αύξηση του προσδόκιμου επιβίωσης, ένας σημαντικός αριθμός ατόμων τρίτης και τέταρτης ηλικίας αντιμετωπίζει προβλήματα που τα καθιστούν αδύναμα να αυτοεξυπηρετηθούν.

Ακόμη κι αν στο οικογενειακό περιβάλλον υπάρχει άτομο που δεν εργάζεται, η καθημερινή φροντίδα του οικείου του ηλικιωμένου ατόμου δημιουργεί, σύμφωνα με τις επιστημονικές μελέτες, σωματική και ψυχική κόπωση, συνεπώς η πρόσληψη ατόμου για την φροντίδα του ηλικιωμένου είναι αναπόφευκτη.

Share