Αγροτικές εργασίες

Αρχική - - Αγροτικές εργασίες

ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ:

1)ΓΕΩΡΓΙΑ(Εργάτες γης)

2)ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ(Εκτροφείς αιγοπροβάτων)

3)Εκτροφείς βοοειδών

4)Εκτροφείς πουλερικών-αυγοσυλλέκτες

5)ΑΛΙΕΙΑ

6)Ψαράδες

Το Γραφείο ευρέσεως εργασίας ΑΒΙΟΣ μπορεί να σας συστήσει να προσλάβετε εργάτες γης, κτηνοτρόφους, ψαράδες κλπ.

Συγκεκριμένα, χρειάζεστε εποχιακούς εργάτες για τον τρύγο και το λιομάζωμα, για να μαζέψετε τα μήλα, τα βερίκοκα ή τα ροδάκινα; Το γραφείο μας σας προτείνει να προσλάβετε έμπειρους και ειδικά εκπαιδευμένους εργάτες γης, με πιστοποιημένη από μένα τον ίδιο, όχι μόνο τη γνώση, αλλά και την συμπεριφορά και το ποιόν του ανθρώπου. Ιδιαίτερα σήμερα, η εμπιστοσύνη είναι απαραίτητη προς το άτομο που θα είναι υπεύθυνο για τη φροντίδα της αγροτικής σας περιουσίας.

Πόσο μάλλον αν είστε κτηνοτρόφος ή πτηνοτρόφος και χρειάζεστε εργάτη βοηθό, π.χ.βοσκό για τα αιγοπρόβατα ή τις αγελάδες σας. Ο εργαζόμενος αυτός πρέπει να γνωρίζει να φυλάει αλλά και να αρμέγει κλπ. Ή για το πτηνοτροφείο σας, να συλλέγει τα αυγά ή να καθαρίζει ή να βάζει στο εκκολαπτήριο. Και φυσικά να είναι έμπιστο άτομο, αφού θα του εμπιστευτείτε τα ζωντανά σας.

Τέλος, ο βοηθός του ψαρά πρέπει να γνωρίζει και να κολυμπά και να φροντίζει τη βάρκα-καίκι και να φτιάχνει τα δίχτυα κλπ.

Δηλαδή, στην κάθε ειδικότητα, σας προμηθεύουμε εξειδικευμένο και πρόθυμο προσωπικό και είμαστε στη διάθεσή σας να ακούσουμε τις υποδείξεις, τις παρατηρήσεις ή τα παράπονά σας, για να βελτιωθούμε κι εμείς και η μεταξύ μας συνεργασία.

Αλλά και οι εργαζόμενοι που αναζητάτε δουλειά, συμπληρώνετε λεπτομερέστατο βιογραφικό, για να σας στείλουμε στην καταλληλότερη για σας δουλειά.

Καταλήγοντας, να υπογραμμίσω ότι το γραφείο μας παρέχει συμβουλές και διοργανώνει ενημερωτικά-εκπαιδευτικά σεμινάρια για τους εργαζόμενους που παίρνουν δουλειά από μας, από ειδικούς επιστήμονες.

Share