12/10/2021 Συνάντηση του Προέδρου των Ι.Γ.Ε.Ε. και μελών συμβουλίου με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κύριο Λευτέρη Οικονόμου

Αρχική - Εκδηλώσεις - 12/10/2021 Συνάντηση του Προέδρου των Ι.Γ.Ε.Ε. και μελών συμβουλίου με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κύριο Λευτέρη Οικονόμου

 

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021, ο πρόεδρος του Πανελληνίου συλλόγου Ιδιωτικών Γραφείων Ευρέσεως-Συμβούλων Εργασίας κ. Κωνσταντίνος Σμυρνής, συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο κ.Ευάγγελο Ζήκα και τον γραμματέα κ. Γεώργιο Σταμούλη, συναντήθηκαν με τον υφυπουργό προστασίας του πολίτη, επίτιμο αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας, στρατηγό κ. Ελευθέριο Οικονόμου, συζήτησαν θέματα που απασχολούν τον κλάδο και μπήκαν τα θεμέλια μιας συνεχούς συνεργασίας.
Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου του Υπουργείου.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Γραφείο Επικοινωνίας και Ενημέρωσης
Αθήνα, 12 Οκτωβρίου 2021
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνάντηση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη με το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συλλόγου Ιδιωτικών Γραφείων Συμβούλων – Ευρέσεως Εργασίας
Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριος Οικονόμου πραγματοποίησε σήμερα, Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021, συνάντηση με αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συλλόγου Ιδιωτικών Γραφείων Συμβούλων-Ευρέσεως Εργασίας.
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Σμυρνής, ο Αντιπρόεδρος κ. Ευάγγελος Ζήκας, καθώς επίσης και ο Γραμματέας κ. Γεώργιος Σταμούλης.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον Κλάδο Ιδιωτικών Γραφείων Συμβούλων-Ευρέσεως Εργασίας και ειδικότερα ζητήματα και δράσεις που αφορούν την καταπολέμηση του φαινομένου λειτουργίας παράνομων τέτοιων γραφείων.
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην περαιτέρω επικοινωνία τους, καθώς επίσης και στη στενότερη συνεργασία μεταξύ του Συλλόγου και αρμοδίων Υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ., που στόχο θα έχει τον περιορισμό αντίστοιχων φαινομένων και την περαιτέρω προστασία της λειτουργίας του εν λόγω κλάδου.

Share: